пʼятницю, 29 травня 2015 р.

     У всі часи любов і повага до родини була основою народної моралі і її найвищим законом. Мати – лагідна берегиня сім’ї, а батько – її міцна і надійна опора. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ. Ця вічна істина - осердя родинного виховання, могутній чинник зміцнення духовності нації. Родина є підмурівком добробуту, злагоди й взаєморозуміння в державі.
    Літературно-музична композиція "Все, що маю в душі, я тобі принесу", яка відбулася 24 травня в будинку культури села Борохів, стала сходинкою до сімейного зближення, до родинного єднання і була присвячене Дню Сім'ї та Дню Матері.
    На святі, яке організували і провели директор будинку культури Чиж С. Є. та бібліотекар Салєй Т. О., панувала особливо святкова атмосфера. Всі учасники заходу старались і дарували людям хороший настрій, добре слово і  з відкритими щирими серцями вітали усіх віршами, піснями, танцями та інсценізаціями, тому на святі у було людно, гамірно та весело.










   По закіченню заходу, сільський голова Демедюк В. І. і заступник голови райдержадміністрації Третяк С. В. щиро подякували учасникам і організаторам свята та теплими словами вітань звернулися до всіх присутніх.







Немає коментарів:

Дописати коментар