пʼятницю, 19 лютого 2016 р.


ПОСВЯТА В ЧИТАЧІ
Щороку бібліотека-філія с. Борохів поповнюється новими, найменшими користувачами. Не став винятком і 2016 рік. 
17 лютого для учнів 1 класу загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Борохів  підготувала та провела свято «Посвята в читачі»  бібліотекар сільської бібліотеки - Салєй Тетяна Олександрівна. А допомагали їй у цьому активісти бібліотеки -  Симчук Аня, Чиж Максим, Мініачі Анджела та Холодова Іринка

Всі першокласники отримали запрошення на свято до Королівства книг - бібліотеки, де їх зустріли бібліотекар та казкові персонажі.

Завідуюча бібліотекою  привітала дітей зі святом, розповіла про бібліотеку, провела презентацію книг з виставки «Я пізнаю світ», які діти могли переглянути та потім взяти додому, познайомила дітей з дитячими журналами та газетами.
      Добра Королева Книг разом з своїми помічниками - казковими героями - Попелюшкою, Гришою та Брудною Книгою, розповіла діткам про важливість читання та про дотримання правил бережного ставлення до книги. Юні читачі переглянули на комп’ютері, мультфільм про неохайного хлопчика Гришу. 


Дітки уважно слухали настанови казкових героїв про правила поводження з книгою та користування бібліотекою, і отримали, на згадку, листівки з основними правилами поведінки з книгою та  почесний значок «читача бібліотеки».


  Маленькі читачі показали хороші знання українських народних казок, відгадували загадки. А герої казок, які не змогли потрапити на наше свято, прислали свої телеграми, які діти охоче прослухали та відгадали.  


      І на закінчення свята юні читачі дали обіцянку справжнього читача і пообіцяли бережно ставитися до книги і дотримуватись правил користування бібліотекою.

Немає коментарів:

Дописати коментар