вівторок, 20 лютого 2018 р.

Урок - екскурсія

          Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.
         Саме про книгу йшла мова під час екскурсії в учнів 2-го ЗОШ І-ІІ ст.. с. Борохів (класовод Власюк Світлана Володимирівна) у сільській бібліотеці. Діти завітали в чарівну оселю книги. Допитливі малята уважно слухали розповідь бібліотекаря Тетяни Олександрівни про бібліотеку та її «жителів» – книжок. Діти дізнались, що означає слово «бібліотека», коли з’явилися перша паперова та перша друкована книги, а нові терміни «абонемент», «читальний зал», «стелаж», «формуляр» поповнили словарний запас другокласників.



         Знайомство з бібліотекою для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим. Цікавим доповненням екскурсії став захоплюючий аукціон загадок, а бібліотечний калейдоскоп «Казка в гості поспішає» допоміг пригадати веселі, чарівні казки та відомих персонажів.




         Усміхнені обличчя дітей та сяючі оченята свідчили про те, що екскурсія всім сподобалась. Відтепер наші зустрічі стануть традиційними.

Немає коментарів:

Дописати коментар